Yok böyle aşk

DeKahramanmaraş’ta Ebrar Sitesi’nde ailesiyle yaşayan Tuğçe Kalmış depremde annesi Havva Yetişgen ile erkek kardeşi Muhammet Tuğra Kalmış’ı kaybederken, kız kardeşi Tuana Kalmış ise halen bulunamadı.

Enkazdan depremin 3’üncü gününde çıkarılan ve hastaneye götürülen Tuğçe Kalmış’ın sağ bacağı ampute edildi.

11 ay yattığı hastanede 24 ameliyat geçiren Kalmış’ın en büyük destekçisi ise nişanlısı Enes Kılavuz oldu.

ANNESİNİN MEZARINA DAVETİYESİNİ BIRAKTI

Uzun süren tedavisinin ardından sağlığına kavuşan ve sağ bacağına protez takılan Tuğçe Kalmış, nişanlısı Enes Kılavuz ile deprem nedeniyle erteledikleri düğünü gerçekleştirmeye karar verdi.

Kalmış, düğünden önce annesi Havva Yetişgen’in mezarını ziyaret ederek düğün davetiyesini mezar taşına bıraktı.

Dün akşam gerçekleşen düğün törenine çiftin aileleri ve sevenleri katıldı.

Tuğçe Kalmış çok mutlu olduğunu belirterek yanlarında olan ve düğüne katılanlara teşekkür etti. Enes Kılavuz da “Çok zor günlerden geçtik. 6 Şubat depremlerinden sonra bugüne geleceğimizi bilmiyorduk” dedi.

“TUĞÇE İÇİN HAYAT BUGÜN YENİ BAŞLIYOR”

Tuğçe Kalmış’ın babası Zekeriya Kalmış ise “Kızımı depremin 3’üncü günü enkazdan çıkardıktan sonra Ankara’ya gönderdiler. 1 seneye yakın tedavi gördü, 24 ameliyat geçirdi. Bugün çok mutluyum, kızımın mutluluğunu görüyorum, kızımın mutluluğunda diğer kardeşlerini görüyorum. Allah’ım kimseye yaşatmasın o felaketi. Sadece bir düğün değil bu, yeni bir yaşamın başlaması. Tuğçe için hayat bugün yeni başlıyor” ifalerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir